Achtergronden m.b.t. de oprichting van Innovation Consultancy Bruijniks (IncoBru):

 

Het hebben van goede ideeŽn is ťťn, maar de verkoop en/of commerciŽle exploitatie ervan is een totaal andere zaak. Te lang wachten met een goed idee Ė een idee ontstaat meestal als daar behoefte aan bestaat Ė kan betekenen dat een ander die ook op dit idee komt dit wťl op de markt weet te brengen! Kortom: stilzitten betekent ingehaald worden! Door gebrek aan ervaring kunnen kwaadwillenden met uitstekende ideeŽn op de loop gaan, wat mij meer dan eens is overkomen. Maar Ö. door schade en schande wijs geworden, verwacht ik nu als zelfstandig ondernemer mijn ideeŽn en uitvindingen te verkopen dan wel commercieel te exploiteren. 

 

 

 

Het doel van IncoBru is:

Het uitgangspunt van IncoBru is enerzijds om haar eigen ideeŽn ďop de markt te brengenĒ. Voorts kan IncoBru met een open, ontvankelijke geest samen met ondernemers kijken naar hun product, de op dat moment door hen gehanteerde werkwijze (in de meest ruime zin van het woord) en bezien of en in hoeverre een frisse blik hierin een rol kan spelen. IncoBru wil helpen te voorkomen dat het vasthouden aan vertrouwde werkwijzen, uitblijven van suggesties of ideeŽn, niet inspelen op ontwikkelingen, veranderende markten etc. tot teruglopende resultaten of erger leiden. Als objectieve buitenstaander kan IncoBru hierin beslist een rol spelen. Tot slot kan IncoBru anderen met goede ideeŽn helpen bij het omzetten van goede ideeŽn in commerciŽle resultaten en begeleiden in het traject dat vol is met klemmen en valkuilen en een lange adem en alertheid vereist. Het hebben van goede ideeŽn is ťťn, maar de verkoop en/of commerciŽle exploitatie ervan is een totaal andere zaak. Te lang wachten met een goed idee Ė een idee ontstaat meestal als daar behoefte aan bestaat Ė kan betekenen dat een ander die ook op dit idee komt dit wťl op de markt weet te brengen! Kortom: stilzitten betekent ingehaald worden! Door gebrek aan ervaring kunnen kwaadwillenden met uitstekende ideeŽn op de loop gaan, wat mij meer dan eens is overkomen. Maar Ö. door schade en schande wijs geworden, verwacht ik nu als zelfstandig ondernemer mijn ideeŽn en uitvindingen te verkopen dan wel commercieel te exploiteren.

 

 

Inschakeling van IncoBru betekent dan ook:

Het uitgangspunt van IncoBru is enerzijds om haar eigen ideeŽn ďop de markt te brengenĒ. Voorts kan IncoBru met een open, ontvankelijke geest samen met ondernemers kijken naar hun product, de op dat moment door hen gehanteerde werkwijze (in de meest ruime zin van het woord) en bezien of en in hoeverre een frisse blik hierin een rol kan spelen. IncoBru wil helpen te voorkomen dat het vasthouden aan vertrouwde werkwijzen, uitblijven van suggesties of ideeŽn, niet inspelen op ontwikkelingen, veranderende markten etc. tot teruglopende resultaten of erger leiden. Als objectieve buitenstaander kan IncoBru hierin beslist een rol spelen. Tot slot kan IncoBru anderen met goede ideeŽn helpen bij het omzetten van goede ideeŽn in commerciŽle resultaten en begeleiden in het traject dat vol is met klemmen en valkuilen en een lange adem en alertheid vereist.